thomas.deflo@fulladsl.be

Advertenties

 1. wist je al dat de link naar de politiesynthess verdwenen is ? Is het mogelijk om er hem terug op te zetten.

  De originele (schokkende) politieverhoren van Regina als getuige X1 (pp. 8 tot 1083), alsook die van meisjes X2 (pp.1083 tot 1100) en X3 (pp.1100 tot 1105), incusief de namen van de deelnemers en hun perversies, zijn uitgelekt op het internet [

  downloadbaar via deze bron]

  De X-en herkenden tijdens hun mishandeling bekende politici; ze vernoemt hooggeplaatste rechters, politieofficieren en zakenlui. De ondervragingen brengen namen naar boven als Paul Van den Boeynants, Maurice Lippens, Melchior Wathelet, Wilfried Martens, l

 2. Zeer geachte mijnheer Deflo
  is het mogelijk dat wij u een keer bezoeken
  uiteraard in Begië

  Vr.grt. H.E.Roozemond

  voorz. HET KNP

 3. Persbericht

  STUDIEDAG HET KNP – 17 OKTOBER 2009

  LIENDEN – D.V. 17 oktober 2009 hoopt Het KNP haar jaarlijkse studiedag te houden in de aula van Het Lodensteincollege te Kesteren. Het thema wat deze dag centraal zal staan is: ‘Samenzwering: fictie of realiteit?’

  Drie sprekers zullen een inleiding verzorgen. Tijdens het ochtendprogramma zal drs. R.J. Bleeker starten met een betoog, waarin hij stelt dat samenzweringen van alle tijden, van alle landen en alle culturen zijn. Door middel van treffende voorbeelden uit zowel het verleden als het heden laat hij ook zien dat samenzweringen in alle lagen van de samenleving vertegenwoordigd zijn. De burger moet daar volgens hem veel meer bewust bij leven.
  Drs. Bleeker heeft politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij legt grote interesse aan de dag voor actuele zaken die volgens hem niet of nauwelijks in de media worden vermeld.
  Vervolgens spreekt prof. dr. C. J. Hamelink over hoe journalisten en samenzweerder zich tot elkaar verhouden. Hij gaat in op de manieren waarop de journalistiek met (mogelijke) samenzweringen omgaan. Het thema ‘complot’ is niet populair bij de pers en Hamelink zal toelichten waardoor dat komt.
  Prof. dr. Hamelink studeerde filosofie en psychologie in Amsterdam. Hij is hoogleraar Internationale Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en was hoogleraar Media, Religie en Cultuur aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Professor Hamelink heeft tevens gewerkt als journalist en adviseur op media- en communicatiebeleid voor diverse internationale organisaties en nationale overheden. Professor Hamelink geeft gast- lezingen in meer dan 40 landen en was adviseur van de VN Secretaris Generaal voor de Wereldtop over de informatiesamenleving die in 2003 en 2005 plaats vond.
  In de middag zal dhr. I. den Dekker het publiek meenemen met een reis door de Bijbel. Hij behandelt de samenzweringen die in die tijd plaatsvonden. Zo laat hij zien dat tegenover de waarheid van God en Zijn Woord, de leugen van satan, als tegenstander, staat. God heeft een plan en zo ook de satan. De Bijbel leert, zo stelt Den Dekker, dat God voor een bepaalde tijd ruimte gegeven heeft aan de tegenstander om zijn plan uit te werken. En dat doet hij in het geheim. Die ´werking´ krijgt volgens Den Dekker gestalte in verleiding, misleiding en manipulatie. Satan doet zich voor als een ´engel des lichts’ en dat maakt zijn activiteiten moeilijk traceerbaar. Tijdens deze lezing zal een overzicht van deze activiteiten worden gegeven.
  Dhr. Den Dekker heeft in zowel Nederland als Canada gewoond en heeft jarenlang als docent Engels, Godsdienst en Frans lesgegeven aan het Van Lodensteincollege te Amersfoort. Ook is hij actief betrokken geweest bij tal van organisaties en stichtingen .
  Zowel in de ochtend als ’s middags is er een forumdiscussie, waarin de verschillende sprekers en een aantal bestuursleden zitting zullen nemen. Tijdens de pauze wordt een lunch verzorgd.

  Aanvang: 9.30 uur.
  Afsluiting: ± 16.00 uur.
  Locatie: Aula Lodensteincollege, Kasteelstraat 2, Kesteren.
  Kosten: €15,00 (studenten: €10,00).

  Opgave is mogelijk via: studiedag@hetknp.org

 4. in Vlissingen bestaan en werkt Armeens gespecialiseerd pedofiel en moordenaar netwerk samen met politie Vlissingen
  KO DE JONGE.advocaat DE WIT.advocaat SANDIJCK psychiater MOL EMERGIS GOES.
  En in Vlissingen wonen een Armeens pedofiel en mensen moordenaar fam.Melikjan uit Armenie dorp ARARAT.
  Ze was in hun dorp ARARAT 1992 een 10arige meisje verkracht en vermoord.in Moscow fam.Melikjan aantal minderjarige meisjes verkrachten en vluchten in Duitsland.
  In een van asielzoeker centrum in Duitsland ze war een 12jarige meisje verkracht en vluchten in Nederland – Vlissingen 04.1994
  in zomer 2000 ze was mijn 8jarige dochter verkracht
  ARAM MELIKJAN.GARBIS MELIKJAN.POGOS MELIKJAN.ARTUR MELIKJAN.HUSIK.HAMLET PETROV. TOROS AWAKIAN.
  Naar de verkrachting ze was willen mijn 8jarige dochter in hun achter tuin begraven(Sterkenburg 68 Vlissingen) bedankt van hun buurman Nederlandse man (Sterkenburg 66 Vlissingen) mijn 8jarige dochter leef nog.
  Toch door politie Vlissingen we hebben geen eens hulp ontvangen.
  Er is ook meer gebuurd in Vlissingen.
  Mijn ex beroemde Zeeuwse vieze hoer en mensen moordenaar
  LUCINE SARKISJAN jaren lang samen met zwaar Armeens gespecialiseerd en moordenaar netwerk Vlissingen mijn drie onschuldige minderjarige kinderen zwaar mishandeld en verkocht in minderjarige kinderen prostitutie.
  Ze was ook aantal mensen wel vermoord samen met politie agenten Vlissingen KO DE JONGE.ADVOCAAT SANDIJK.
  EN NOG MEER.
  Ik vraag een hulp om mijn drie kinderen helpen tegen zwaar
  mishandelingen en verkrachtingen ook hun weg te halen
  dwongen prostitutie door Armeens pedofiel en moordenaar
  netwerk Vlissingen
  A.U.B EEN GROTE HULP VOOR MIJN DRIE KINDEREN
  TEGEN PEDOFIEL EN MOORDENAAR POLITIE AGENTEN
  VLISSINGEN KO DE JONGE
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: